WERKGROEPEN

Werkgroep K&T

De werkgroep K&T is verantwoordelijk voor de organisatie van de intocht van Sinterklaas in Reusel, voor de verhuur van de Sint en zijn pieten en voor de Halloween spooktocht. De Halloween spooktocht wordt georganiseerd in samenwerking met het Outdoorpark Reusel en Taverne d’n Ouwe Brandtoren.

Contactpersoon voor de werkgroep K&T:     Daniëlle Panjoel

Werkgroep SJUB

De werkgroep SJUB is verantwoordelijk voor de organisatie van het SJUB weekend. Dit weekend wordt georganiseerd voor de jeugd van 12 t/m 17 jaar die deelnemen als hulp-, spel- of groepsleiding tijdens de vakantieweken.

Contactpersoon voor de werkgroep SJUB:

Pagatterwerkgroep

Deze werkgroep houdt zich bezig met het organiseren van de huifkarrentocht en de drie pagatterdagen. Ze bedenken een verhaal in een gezamenlijk gekozen thema en bedenken en maken de spellen die in dit thema passen.
Coördinator van de pagatterwerkgroep:       Chantalle van Eijk

Verhalengroep

De verhalengroep bestaat uit een aantal enthousiaste personen die graag hun fantasie laten werken. In november wordt met de coördinatoren van de verschillende werkgroepen een thema gekozen. Daarna kan de werkgroep aan de slag. In eerste instantie komt de werkgroep gemiddeld één keer in de drie weken bij elkaar om een leuk verhaal in elkaar te zetten. Als de vakantieweek dichterbij komt, wordt dit één keer in de twee weken.
Naast het bedenken van een verhaal wordt er door de werkgroep ook een spannende rode draad bedacht.
Coördinator van de verhalengroep:              Brechtel Roovers

Spellengroep

Dit is een enthousiaste groep jongelingen die het leuk vinden om de spellen voor de themaweek te bedenken en te maken. Nadat ze samen met de andere werkgroepen een thema hebben gekozen, bedenken ze leuke spellen die binnen dit thema passen. De spellen worden eerst op papier uitgewerkt. Na carnaval gaat de werkgroep één avond in de week met de handjes aan de slag. De spelmaterialen worden gemaakt en ze zorgen voor leuke aankleding die past binnen het thema.
Coördinator van de spellengroep:                 Mieke Laureijs – v. Gompel

Materialengroep

De mensen van de materialengroep maken in overleg met de verhalengroep de benodigde attributen voor het verhaal. Daar hoort natuurlijk ook een mooi decor bij waar het verhaal zich in afspeelt. Daarnaast verzamelen ze het hele jaar door allerlei bruikbare materialen en verzorgen ze in de themaweek tevens de benodigde “special effects” met betrekking tot het geluid, de verlichting, en andere technische ondersteuning.
Coördinator van de materialengroep:                       Willem van Oirschot

Werkgroep nachttocht

Deze werkgroep bestaat uit enkele creatieve personen die voor de groep 8-ers een spannende nachttocht in elkaar zetten. Er is een nauwe samenwerking met de verhalengroep, zodat de nachttocht een onderdeel van het verhaal wordt.
Coördinator van de werkgroep nachttocht:   Teun Schellens

Werkgroep open avond

Deze fanatieke groep mensen organiseert de open avond tijdens de themaweek.

Coördinator van de werkgroep open avond: Harold Baijens

Keukenploeg

De keukengroep houdt zich bezig met het schenken van koffie, thee of ranja, verzorgen de drankposten op het terrein en in het dorp. Zij regelen de inkoop en verkoop voor de “open avond” in de Themaweek, en verzorgen tevens de barbecue-middag voor alle deelnemers en leiding van de themaweek.
Een gezellige ploeg staat een hele week centraal in ” de kantine”, om
iedereen te helpen.
Coördinator van de keukenploeg:                 Annemarie Willems

Transport & logistiek

De werkgroep transport en logistiek is één van de belangrijkste werkgroepen van de vakantieweek. Ook al worden ze soms vergeten in het grote geheel, zonder deze mensen zal de vakantieweek gegarandeerd in de soep lopen. Zij zorgen ervoor dat op elke locatie alle materialen, eten, drinken en andere benodigdheden aanwezig zijn. Hierdoor kunnen alle andere werkgroepen hun werkzaamheden naar hartenlust uitvoeren.
Coördinator voor transport en logistiek:        Rob Larmit