Over de werkgroepen van Stichting Jeugdbelangen Reusel

  • Werkgroep K&T (meer informatie over deze werkgroep vindt u onder de knop K&T)

Coördinator: Daniëlle Panjoel            tel. 06- 46 73 21 26

  • Werkgroep SJUB (meer informatie over deze werkgroep vindt u onder de knop SJUB)

Coördinator: Marieke van Loon                               tel. 06- 46 25 07 52

  • Pagatterwerkgroep

Deze werkgroep houdt zich bezig met het organiseren van de huifkarrentocht en de drie pagatterdagen. Ze bedenken een verhaal in een gezamenlijk gekozen thema en bedenken en maken de spellen die in dit thema passen.
Coördinator: Chantalle van Eijk         tel. 06- 36 58 83 65

  • Verhalengroep

De verhalengroep bestaat uit acht enthousiaste personen die graag hun fantasie laten werken. In november wordt met de coördinatoren van de verschillende werkgroepen een thema gekozen. Daarna kan de werkgroep aan de slag. In eerste instantie komt de werkgroep gemiddeld een keer in de drie weken bij elkaar om een leuk verhaal in elkaar te zetten. Als de vakantieweek dichterbij komt, wordt dit één keer in de twee weken.
Naast het bedenken van een verhaal wordt er door de werkgroep ook een spannende rode draad bedacht.
Coördinator: Brechtel Roovers          tel. 06- 13 39 01 53   

  • Spellengroep

Dit is een enthousiaste groep jongelingen die het leuk vinden om de spellen voor de themaweek te bedenken en te maken. Nadat ze samen met de andere werkgroepen een thema hebben gekozen, bedenken ze leuke spellen die binnen dit thema passen. De spellen worden eerst op papier uitgewerkt. Na carnaval gaat de werkgroep één avond in de week met de handjes aan de slag. De spelmaterialen worden gemaakt en ze zorgen voor leuke aankleding die past binnen het thema.
Coördinator: Mieke Laureijs – van Gompel            tel. 06- 53 86 74 42

  • Materialengroep

De mensen van de materialengroep maken in overleg met de verhalengroep de benodigde attributen voor het verhaal. Daar hoort natuurlijk ook een mooi decor bij waar het verhaal zich in afspeelt. Daarnaast verzamelen ze het hele jaar door allerlei bruikbare materialen en verzorgen ze in de themaweek tevens de benodigde “special effects” met betrekking tot het geluid, de verlichting, en andere technische ondersteuning.
Coördinator: Willem van Oirschot      tel. 06- 50 55 75 76

  • Keukenploeg

De keukengroep houdt zich bezig met het schenken van koffie, thee of ranja, verzorgen de drankposten op het terrein en in het dorp. Zij regelen de inkoop en verkoop voor de "open avond" in de Themaweek, en verzorgen tevens de barbecue-middag voor alle deelnemers en leiding van de themaweek.
Een ploeg van 7 mensen staat een hele week centraal in " de kantine", om
iedereen te helpen.
Coördinator: Annemarie Willems       tel. 06- 22 64 63 33

  • Transport en logistiek

De werkgroep transport en logistiek is één van de belangrijkste werkgroepen van de vakantieweken. Ook al worden ze soms vergeten in het grote geheel, zonder deze mensen zal de vakantie week gegarandeerd in de soep lopen. Zij zorgen ervoor dat op elke locatie alle materialen, eten, drinken en andere benodigdheden aanwezig zijn. Hierdoor kunnen alle andere werkgroepen hun werkzaamheden naar hartenlust uitvoeren.
Coördinator: Rob Larmit         tel. 06- 10 82 14 19

  • Werkgroep nachttocht

Deze werkgroep bestaat uit vier personen die voor de groep 8’ers een spannende nachttocht in elkaar zetten. Er is een nauwe samenwerking met de verhalengroep, zodat de nachttocht een onderdeel van het verhaal wordt.
Naast het organiseren van de nachttocht tijdens de vakantieweek, organiseert deze werkgroep ook een Halloween spooktocht in samenwerking met het Outdoorpark en de taverne de Brandtoren.
Coördinator: Teun Schellens tel. 06- 22 57 02 68

Indien iemand interesse heeft om zich aan te sluiten bij één van de werkgroepen, dan kan men zich middels een berichtje aanmelden bij het secretariaat van SJB. Het secretariaat zal contact opnemen met de desbetreffende coördinator van de bewuste werkgroep en deze neemt op zijn of haar beurt weer contact met u op.

Indien u vragen heeft over een bepaalde werkgroep, of meer wilt weten wat elke werkgroep als specifieke taak binnen de organisatie heeft, kunt u altijd informatie opvragen bij het secretariaat.