SINTERKLAAS

SINTERKLAAS BEZOEKEN

Wat is er nu leuker dan de echte Sinterklaas bij je op bezoek? Stichting Jeugdbelangen kan dat voor je regelen!

 

We hebben Sinterklaas en zijn pieten bereid weten te vinden om voor ons huisbezoeken te verzorgen, zo komen ze graag even langs bij de kinderen thuis, bij opa en oma, bedrijven of verenigingen. We kunnen Pieten regelen, vol met zakken strooigoed, die kunnen zingen, dansen en spelletjes spelen. En misschien kan Sinterklaas ook nog wel een plekje voor je vinden in zijn drukke schema.

 

Voor meer informatie kun je mailen naar: sinterklaas@sjbreusel.nl of bellen.

 

Contactgegevens voor informatie Sinterklaas bezoeken:

Mieke Laureijs – van Gompel

SINTERKLAAS INTOCHT

Al sinds vele jaren helpt SJB Reusel Sinterklaas bij zijn intocht in Reusel.

 

We ontvangen de Sint en zijn pieten elk jaar heel graag en vinden het dan ook een eer om hem te mogen begeleiden met het begroeten van alle kinderen. We proberen dit elk jaar in goede banen te leiden samen met de buurtverenigingen van Reusel. Ook dit jaar komt de Sint weer naar Nederland, maar waar hij zal aanmeren is nog niet bekend. Zoals jullie misschien van ons gewend zijn, hebben we Sinterklaas en zijn Pieten wederom uitgenodigd om op zondag 17 november 2019 om 12.00 uur bij OBS de Klimop in Reusel te zijn. Sinterklaas zou het fijn vinden als iedereen zich op het schoolplein wil verzamelen om hem te komen begroeten en niet aan omliggende wegen om zo gevaarlijke verkeerssituaties te voorkomen.

 

Na een intocht door Reusel (waar de Sint het leuk vindt als jullie weer gezellig langs de kant van de weg staan) zal Sinterklaas om 13.00 uur aankomen op het Kerkplein bij Cultureel Centrum De Kei waar we samen met de Burgemeester de winnaars van de kleurwedstrijd bekend maken. Om 13.30 uur starten de voorstellingen voor alle kinderen t/m groep 5 in Cultureel Centrum De Kei. Hiervoor krijgt ieder kind een kaartje dat via de buurtvereniging word verstrekt. Heb je deze per ongeluk niet gekregen dan ben je alsnog van harte welkom. Ook wanneer je geen lid bent van de buurtverenigingen ben je van harte welkom.

 

Contactgegevens voor informatie Sinterklaas intocht:

Daniëlle Panjoel