Groot nieuws voor alle pagatters uit Reusel!


Sluit je aan bij de bende van de Rooie Sok! Anna en haar bende nodigen jullie uit in café de Rooie Sok, waar jullie kunnen laten zien dat jullie uitblinken in samenwerken, dapperheid en nog veel meer dingen die een écht bendelid moet kunnen, maar vooral dat jullie verschrikkelijk avontuurlijk zijn. De bende zal jullie hulp goed kunnen gebruiken….. Ben jij er klaar voor? Met jullie hulp moet het dit jaar zonder problemen tot een goed einde gebracht kunnen worden, toch?

Wanneer ben je een Pagatter?

Zit je in groep 1 / 2 van de basisschool of word je voor 01 oktober 2017 vier jaar, dan zoeken wij jou! Meld je snel aan en ga met ons op een onvergetelijk avontuur.

We beginnen op maandag 14 augustus. Behalve de Pagatters zijn dan ook de kinderen van groep 3 en 4 van de basisschool welkom.
We gaan een heerlijke huifkartocht maken, met als bestemming speeltuin de Hofstad in Bladel.
Van dinsdag 15 augustus tot en met donderdag 17 augustus zijn de Pagatters welkom op de Wilgenspot waar we meegenomen zullen worden naar het verleden door Anna en haar bende van de Rooie Sok. Het worden drukke, maar verschrikkelijk leuke dagen!

Handige, sterke papa’s en mama’s gezocht!

Wij zijn nog op zoek naar sterke papa's, opa's, mama’s of oma’s voor de opbouw van ons Pagatterdorp op de Wilgenspot.
Op maandag 14 augustus om 19:00 uur kunnen we jullie hulp goed gebruiken voor de opbouw van het dorp en donderdag 17 augustus om 19:00 uur om het dorp mee af te breken.
Geef je op, want vele handen maken licht werk, en het is natuurlijk erg gezellig.

Leiding pagatterdagen!

We zijn op zoek naar enthousiaste groepsleiding en leuke hulpleiding.
(Meteen een ideale kans om je maatschappelijk stage-uren op een super leuke manier invulling te geven!)

Tot ziens!
Groetjes, werkgroep Pagatters.