Halloween Spooktocht!

Stichting Jeugdbelangen Reusel organiseert lustrum editie spooktocht
Na een vierde en tevens uitverkochte editie in 2016 viert SJB Reusel dit jaar het eerste lustrum van de Halloween Spooktocht en wel op zaterdag 21 oktober 2017. Iedereen van binnen en buiten Reusel die de basisschool heeft verlaten is vrij om deel te nemen. Deelnemers worden met koffie, thee of fris bij Outdoor Park Reusel ontvangen, waarna men een anderhalf uur durende tocht zal gaan lopen. Als onderdeel van de tocht zal men een stuk parcours van het Outdoor Park afleggen. Als afsluiter mag men nog een warm drankje verwachten in Taverne D’n Ouwe Brandtoren. Wat kun je van ons nog meer verwachten? Een leuke maar ook spannende tocht en ontvangst geheel in Halloween stijl. We vinden het ook leuk als je zelf verkleed komt!
Hoe kun je deelnemen? Vanaf nu en uiterlijk tot en met dinsdag 17 oktober 2017, 18.00 uur kun je, jezelf opgeven door een e-mail te sturen naar haroldbaijens@live.nl. Mensen onder de zestien moeten zelf zorgen voor een begeleider van boven de 16. Bij grote belangstelling bestaat de mogelijkheid dat kleine groepen worden samengevoegd. Let op: vol is vol!
Vermeld in de e-mail alle namen en leeftijden van de deelnemers en één persoon als contactpersoon, inclusief emailadres en mobiel telefoonnummer. Vertrektijden zullen zijn tussen 19.00 en 23.00 uur. Entreegeld is €6,- per persoon. Dit bedrag kan contant worden voldaan bij start van de tocht. Tot 21 oktober? Als je tenminste durft…

poster