HALLOWEEN SPOOKTOCHT

Halloween Spooktocht!

Na een zesde en wederom uitverkochte editie in 2018 organiseert SJB Reusel dit jaar voor de negende keer de Halloween Spooktocht en wel op zaterdag 23 oktober 2021. Iedereen van binnen en buiten Reusel die de basisschool heeft verlaten is vrij om deel te nemen. Dus ook volwassenen zijn van harte welkom! Deelnemers worden met koffie, thee of fris bij Outdoor Park Reusel ontvangen, waarna men een 1,5 uur durende tocht zal gaan lopen. Als onderdeel van de tocht zal men een stuk parcours van het Outdoor Park afleggen. Als afsluiter mag men nog een warm drankje verwachten in Taverne D’n Ouwe Brandtoren. Wat kun je van ons nog meer verwachten? Een leuke maar ook spannende tocht en ontvangst geheel in Halloween stijl.

 

Hoe kun je deelnemen? Vanaf nu en uiterlijk tot en met maandag 18 oktober 2021, 17.30 uur, kun je jezelf aanmelden door een e-mail te sturen naar haroldbaijens@live.nl. Vermeld in de e-mail alle namen en leeftijden van de deelnemers en één persoon als contactpersoon, inclusief e-mailadres en mobiel telefoonnummer.

 

Deelnemers onder de 18 moeten zelf zorgen voor minimaal één begeleider van 18 jaar of ouder per groep. Bij grote belangstelling bestaat de mogelijkheid dat kleine groepen worden samengevoegd. Let op: vol is vol!

 

Vertrektijden zullen zijn tussen 19.00 en 23.30 uur. Entreegeld is €7,50 per persoon. Dit bedrag kan contant worden voldaan bij start van de tocht. Tot 23 oktober? Als je tenminste durft…

Enne: Fijne Feestdagen alvast