HALLOWEEN SPOOKTOCHT

Halloween Spooktocht!

Na een wederom uitverkochte editie in 2018 organiseert SJB Reusel dit jaar voor de achtste keer de Halloween Spooktocht en wel op zaterdag 26 oktober 2019. Iedereen van binnen en buiten Reusel die de basisschool heeft verlaten is vrij om deel te nemen. Dus ook volwassenen zijn van harte welkom! Deelnemers worden met koffie, thee of fris bij Outdoor Park Reusel ontvangen, waarna men een twee uur durende tocht zal gaan lopen. Als onderdeel van de tocht zal men een stuk parcours van het Outdoor Park afleggen. Als afsluiter mag men nog een warm drankje verwachten in Taverne D’n Ouwe Brandtoren.

 

Wat kun je van ons nog meer verwachten? Een leuke maar ook spannende tocht en ontvangst geheel in Halloween stijl. Hoe kun je deelnemen? Vanaf nu en uiterlijk tot en met dinsdag 15 oktober 2019, 17.30 uur kun je, jezelf opgeven door een e-mail te sturen naar haroldbaijens@live.nl. Vermeld in de e-mail alle namen en leeftijden van de deelnemers en één persoon als contactpersoon, inclusief emailadres en mobiel telefoonnummer.

 

Mensen onder de zestien moeten zelf zorgen voor een begeleider van boven de 16. Bij grote belangstelling bestaat de mogelijkheid dat kleine groepen worden samengevoegd. Let op: vol is vol! Vertrektijden zullen zijn tussen 19.00 en 23.00 uur. Entreegeld is €7,50 per persoon. Dit bedrag kan contant worden voldaan bij start van de tocht. Tot 26 oktober? Als je tenminste durft…

 

Contactgegevens voor informatie Halloween spooktocht:

Harold Baijens